Saturday, March 27, 2010

Cutest Baby Birthday Contest

1st time join contest ni.. thanks Suhida sudi invite saya utk join contest ni...jarang-jarang benor & x penah join sebarang pertanding..tp kali ni tergerak nak join.. thanks sekali lg kat Suhida...


Happy Birthday to Razi yg ke-3 thn..
Semoga Jadi Anak Yg Soleh..Amin..


"CUTEST BABY BIRTHDAY CONTEST"

Secara rasminya contest ini dianjurkan dari tarikh 20 Mac 2010 dan berakhir pada pukul 12 malam 20 April 2010.
Terbuka kepada si comel berusia 1 hingga 4 tahun sahaja.Kalau ada 2 orang anak, boleh je, tapi sorang dalam sekeping gambar lah ye.



Cara-cara penyertaan:
Jadi Follower
FAZDARAZAT dan add blog dalam bloglist korang.

* ok siap*

Letak banner contest ini di sidebar blog korang dengan link contest ni. Takde link, otomatik tak layak.

* ok siap *



Buat entri mengenai Online Contest ~ Cutest Baby Birthday Picture Contest ini dan upload gambar si comel sewaktu sambutan harijadi si comel di dalam entry tersebut.
*ok siap*


Hanya SATU (1) gambar sahaja yang dibenarkan. Nyatakan nama si comel, umur dan tarikh lahirnya.

*ok siap *

Pastu korang tulis lah sikit wish korang untuk si comel. Tak perlu panjang-panjang, ringkas dan padat.

*ok siap*


Dalam entri tersebut pastikan korang mention dan link ke FAZDARAZAT.
Bila korang dah puas hati dengan entry tu, sila link kan url blog korang di ruang komen aku ye.

*ok siap *


Hadiah disediakan untuk 3 orang pemenang dan 2 lucky draw.
Hadiahnya tungguuuuuuu!~
So, jom ler join beramai-ramai.


Majlis birthday ni masa anak saya umur 3 thn & 2 thn

Muhammad Farris Irfan ~ 4thn ~ Tarikh Lahir :4/10/2005
&
Nurul Farisya Irdina ~ 2thn ~ Tarikh Lahir : 15/1/2007


Doa Ibu untuk anak-anak Ibu:
Semoga menjadi anak yang soleh & solehah & menjadi anak yg bijak pandai...








4 comments:

kak ina kl said...

salam ..semuga berjaya yer..saperlah yang letak bedak kat muka mereka berdua ni..putih bebeno..

M@L@ said...

tks kak ina.. mintak2 menang ler...x penah join mane2 contest ni..
hehehhe...ayah nyerlah yg pkai kan..

suhida said...

slm mala,sowi baru nak terjah.hehe..dah terjah sblm ni, tapi tak sempat na komen.cuma na komen,nanti buh banner contest ni kat sidebar eh.rasa nya tadi macam takde.mata sparrow ckit ni.maklumlah dah pukul 12.30mlm..hehe..

M@L@ said...

Suhida- x per janji x luper..hehhehe..
ok saya dah buh banner kat sidebar..tks igat kan..