Monday, October 5, 2009

Happy B'day To Muhammad Farris Irfan ~ 4Yrs

Kali ni majlis b'day sambut sekali dgn majlis openhouse pd ari sabtu...tp buat kecil2 jer cuma jemput jiran2, kwn ofis & adik beradik tu jer.... sayang nyer luper nak tangkap menu2 yg ada masa utk openhouse.....bkn aper terluper asyik melayan tetamu....hehehehe...seronok tgk ramai yg dtg...yer lah dah masak byk2 nanti tak der org dtg kan membazir...alhamdulillah habis...tks kat adik ipau yg byk menolong...
Majlis potong kek pd pkl 12.00mlm nak tunggu kan tarikh 4hb Oct,2009 genap lah umur Aisy 4thn...dah besar anak ibu... thn depan dah sekolah tadika....
So majlis b'day cuma yg ada adik beradik & anak2 sedara jer....bukan main suker anak bujang ku biler tgk kek Ben 10... pandai request nak kek ada gambo Ben 10... yg kelakau nyer time nak potong tak tau kat bahagian yg mana satu nak potong... sayang nak potong kek tu....kang kena mata Ben 10 ler, kang kena hidung ler, kang kena tangan ben 10 ler....sabo jer.....
~~Ibu & Ayah doakan semoga anak ibu sihat sejahtera, jd anak yg soleh, hormati org2 tua, sekolah nanti belajar pandai-pandai~~
**IBU + AYAH + EISYA SAYANG AISY**





Kek BEN 10


Abg AISY & Kakak Eisya

Anak buah yg bum si Aqila


Adik2 ipau ku...& MIL

5 comments:

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

wah besonya kek ben10 dia ;-)

SyaNa said...

sedap nye kek..
huhu ttibe teringin makan kek plak
adoiii

ida81 said...

happy birthday farris :-)

M@L@ said...

diana - x besau lah baru 1kilo setengah.

syana - mmg sedap g ler beli...

ida - tks ida..

NOOR AZURA MOHD JAAFAR said...

nampak besar kek tu, 1 kg je?

happy birthdayyyy :D