Thursday, September 10, 2009

Shopping Baju Anak & Anak sedara...

Mesti ramai dah shopping baju raya anak kan.... saya baru smlm pegi shopping.. beli utk anak & anak sedara.. mmg tiap2 tahun kiter akan bg kat anak sedara... so semalam blik keje hubby ajak g JJ Bkt Tinggi... Mula pegi kat Outlet tgk2 byk design thn lepas punyer baju so pegi ke padini.. pon x der bekenan... Tgh pilih2 tgk jam dah masuk waktu berbuka trs cari rest. fastfood utk mkn... tp semua penuh... hubby beli air dulu kat MD utk basah kan tekak.. biler tgk ada kosong kat KFC trs pegi sana mkn.. lps mkn.. trs g masuk JJ nak cari seluar Jeans anak..Tgk kat Seed cantek2 so beli sorang sepsg..... tp x der sale pulok... harga sluar budak dah sama harga dgn org dewasa.. tp hubby kate amik jer... so aku pon amik jer lah... lps tu beli tshirt seed ada 50% discount... klr dr JJ kiter g butik World Cartoon... Mmg cantek baju.. ada 50% discount lg... so byk ler aku rembat utk anak & anak sedara sekali... yg aku suker Paper beg dia tp kedekut betul amoi tu.. aku nak mintak lebih dia x bg kena beli rm150 keatas baru dpt 1 beg... lps tu mintak ler sebab dah beli lebih dr seratus lebih dia bg 1 jer... so tak puas hati aku beli lg kasut utk anak2 aku & anak sedara dpt ler 2 paper beg tu yg beg plastic tu dia bg byk sebab dia ckp plastic murah... paper beg mahal...sabo jer...



Hasil shopping

Utk anak2 sedara...

Paper Beg yg aku suker...

9 comments:

SyaNa said...

meriah nye soping kak :)

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

wah kak ... sopping sakan .. sure cantik2 baju raya dorg nieh ;-)

M@L@ said...

syana -tu ler psl.. naik rambang mate tgk baju budak2 ni...

diana - hehehhe..mmg cantek2..

mama tisya said...

wah siap shopping utk anak sedara..mmg cantik paper beg tu..kalo tisya tgk sure die suka cz die peminat playhouse disney

lily azliyana @ mama zara said...

huhu..bestnyer pi shopping. ni kire memborong sakan ni kat world of cartoon. mesti cumei2 kan baju yg dibeli tu..=)

Ayu Jaffar said...

mala,

kta pun ke JJ semlm! tapi lepas berbuka... cantek paper beg tu :p

ibu_umairah said...

amboiii...sopinng sakan!!!aar cantik lah paper bag mickey mouse itu

ibu_umairah said...

amboiii...sopinng sakan!!!aar cantik lah paper bag mickey mouse itu

M@L@ said...

erryn - a'ah cantek...

lily azliyana - mmg best g sopin naik rambang mate...semua baju budak cantek..

ayu - yer ker saya spai pkl 9.45mlm kat sana lg.. nape tak jumper yer... sopin baju yaya yer..