Thursday, December 10, 2009

Eisya & Anak-anak

Ni bilik anak dara aku si eisya...
x penah tido pon si eisya kat bilik tu still tido dlm bilik kiterorg..
Ntah biler lah diorg ni nak berengang dgn ibu n ayah...
so jd nyer bilik ni tpt aku lipat2 baju yg dah kering...
kalo malas nak lipat aku campak jer kat dlm bilik ni...hehehhe
Kalo ada tetamu dtg pon ni lah bilik diorg tido...
sebbnyer lg 1 bilik tu still kosong lg belom ada katil...
Mlm td tgh lipat baju si eisya mintak aku tangkap gambo dia dgn anak2 beruangnyer...
so lps abis lipat baju..aku pon layan ler si dara ni dok berposing2...korang tgk jer lah yer....
*
*
*
*
*


Nilah bilik Eisya... katil ni katil kawen aku...
ada beli katil baru so yg ni aku transfer ke bilik eisya....
Anak2 beruang peliharaan eisya...

eisya dah geram habis telinge beruang digigit nyer


Saya sayang Bear Saya!!!...





14 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

huishh..ramainye anak2 eisya..seronok die ade bilik sndiri kan. at least brg mainan konpem tk bersepah dlm bilik tidur mak ayah die..hehe

M@L@ said...

lily - a'ah ramai..hehehe...bilik ibu dilarang bawak mainan

E.L.I.Z.A said...

wah byk nye bear...anak dara eli xsuka sgt bear....

M@L@ said...

eliza - byk dpt masa b'day.. yer ker anak awak x suker...mesti anak awak suker anak patong barbie yer...

naurah makwa said...

banyaknya kawan dia..

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

alahai....cun nyer bilik anak dara tu...

kalah bilik acu yanie gebu

hehehhe.....

M@L@ said...

naurah - hehehe ramai anak2 nyer penat nak jaga..ahaks..

yanie - makaceh acu yanie... blik acu yanie mesti byk koleksi gambo pakwe kannn..hehhehe

Mybabah said...

Assalamualaikum. Dengan segala hormatnya anda dijemput berkunjung ke blog saya dan isteri saya http://www.teacherrahila.blospot.com. Di sana anda terdapat mutiara yang selama ini anda cari.

Ayu Jaffar said...

kemas je bilik eisya...

M@L@ said...

ayu - mmg ler tak penah tido...hhehe

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

haih akak...

bilik acu yanie bnyk pic acu yanie..

bilik perasan cun

kekkekkekeke

=}

M@L@ said...

yanie - yer ker...mmg acu yanie cun aper...ahaks...

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

{ salam Maal Hijrah buat akak sekeluarga...}

ida81 said...

ramainye anak2 dia...hehehe :-)