Monday, November 30, 2009

Lunch kat Giant

Ari sabtu kan kena keje... sabo jer.. so dgn rela hati g ler keje...
blik keje g amik eisya kat nursery....lps tu kiterorg trs g cari tpt nak mkn..
sebb nyer kalo blik umah mesti lauk2 rendang lg...dah muak ler mane x nyer asyik mkn jer masa raya tu....
last2 kiter pilih mkn mee sizzling jer kat giant....mmg minat mee sizzling skrg si eisya turut ikut jejak ibu nyer...kalo order utk eisya mesti nak ada telo....ok lah dah lapo... we nak zazzz dulu...

Terganga mulot anak dara ni... tutup kang masok lalat..


wahhh mee dah campai...

nak telor!!!

control cun... biler srh senyum..

dah kenyang g main kat playground kejap...

muker kenyang...






2 comments:

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

chantek la rambut anak dara akak...

=D

comey.....

M@L@ said...

cantek yer..tks..tp x tau anak akak ni susah nak ikat rambut kadang2 tu dah mcm serabai akak tgk..