Monday, November 16, 2009

XTVT WEEKEND

**XTVT Ari ahad bagun awal kuar g breakfast kat Lontong Klang...
lps mkn2 blik umah hanger baju, Lipat baju, sapu lantai tu jer lah rutin mingguan aku..hehhehe...
Lps siap kemas turun bwh tgk2 hubby siap buat air 1 jug..biler tanyer sape dtg?? hubby ckp org buat tar dtg..
Hubby & adik ipau upah mamat india tambak tar kat dpn umah sebb kalo ujan mesti bertakung air nak masuk kete pon tak leh habis kotor lantai...


1 lorry kecik.. mamat india tgh kuar kan tar

Time machine ni berbunyi semua anak2 aku lari.. sebb takut kuat sgt bunyi nyer.. si eisya spai nangis...

mamat india tgh buat kat dpn aku pulak..


hubby dok memerhati..


Ni sebelah umah adik ipau.... tgk diorg buat senang jer


Eisya takut spai tutup telinge..

Hubby sediakan air utk mamat india...


adik ipau, si aisy & si akil tekun benau diorg tgk..


Si Eisya Nangis takut...hehehhee

*

*

*

*

*

*

*

*


**Tghari dpt jemputan Majlis Perkahwinan Adik Si Fara budak ofis... dlm pkl 1.15 kiter org spai umah si fara... panten baru habis bergarak tgh dok mkn beradab.. tp sayang x dpt tgk sebb dok jauh... ramai nyer org..so lunch mkn luar jugak...hehehhe..tks Fara & Family jemput kiter org dtg...Utk fara hang biler lg?? jgn lambat2 tau!!!
Pintu Gebang..

Ayah... tu umah panten dah npk dah.....

Aisy..

Jom minum...

Cedap nyer!!!

Masa nak blik.. kiter org anak beranak npk ada kelopak air bertakong....npk air kerkocak2..tenung punyer tenung dlm tu ada ikan.. tp kwn aku ckp berudu anak katak..pelik kan dlm kelopak air yg sikit pon leh hidup..dr mane dtg tu??


*

*

*

*

*

*

*


***XTVT ptg pulak dok lepak kat umah jer sambil tgk tv...
spai ptg baru kuar umah g jln2 cuci mate kat Klang Parade.. dgn adik ipau 1 family...
dah puas jln2 cuci mae g mkn mlm kat Nasi Lemak Ayam Panas...
Dah habis mkn trs blik spai umah dlm pkl 11.00mlm...
trs tukar baju anak2... buat kan susu.. trs masuk bilik zzzzzzzz...
Ada Pokok Christmas Besau...ape lg aku srh budak2 g sana anak nak snap gambo...

Kila, Eisya, Akil, Aisy & Abil

Happy nyer ...

Hehehehe sporting ler...mcm ni lah best..srh buat aper posing pon diorg ikut...


Ni si anak dara pulok ikut sama..kekeke

hahahha abil spai kankang besau... kuda nak sondol sape tu?

Masa dtg dah habis x tau ada persembahan aper...









3 comments:

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

terselit muka bapak ku..hehe

farr@ said...

uiii,byknye xtvt akk ari ahad tu...

M@L@ said...

fieza- npk jer...

farra - a'ah mmg full..