Wednesday, January 13, 2010

Jalan2 Cari Mkn....

Ahad minggu lps punyer cite...dah basi pon nak gak letak suker ler yer..hehhehe...
kami 1 family + adik ipau + abg ipau nyer family pegi ker Rest. Big Plate...yg mana mkn2 nyer yg buat tekak ku teringin sgt2 nak mkn... akhirnyer dpt gak.. Thanks pd hubby yg sudi ikut kehendak isteri nyer ini... & thanks pada adik ipau tlg survey tpt ni... akhir nyer jumper gak...
Menu2 nyer mcm2 ada.. aku mintak mixed grill set tu ada ayam, daging, kambing ( set ni RM26.00), yg lain order mcm lah tp biler dah npk mkn aku trs mkn malas nak snap gambo... tgh selera...kekkeke...yg sempat aku snap sop mushrom with bread.. & aiskrim... yg lain habis dah...
Nak bg komen sikit lah pasl Restaurant ni... restaurant kurang cantek mcm kedai mamak jer aku tgk...biler tgk harga mmg rasa tpt nyer mesti tpt yg ber econ bagai tp x der pon seperti yg dijangka...saya igat kedai nyer standart mcm Old town, pizza hutt, MD & yg seangkatan dgn rest2 lain.... dlm kedai pon x der suasana yg cantek... setahu saya Rest. ni dah lama sepatutnyer tuan kedai ni boleh tukar sikit suasana dlm restaurant supaya npk cantek...

Soup Mushrom with bread

Aiskrim...

Si Aisy merengek nak mkn Aiskrim tp x nak kongsi2....kena lah order lg.. tp bkn habis pon... so kena lah ibu menghabiskan....


Tgh tunggu mkn...

Aper lah dua anak dara ni buat...mari kiter tgk...

Mkn Aiskrim ruper nyer... amik spai dok atas meja...


Seronok dok mkn ramai....
------------------------------------------------------------------------------
Lps mkn kiter semua g subang Prade saje cuci mate...layan gambo jer lah yer malas nak cite.....

Aisy & Eisya main game

ni acah2 jer....


Vroommm....


Eisya penakut naik bende yg x bergerak jer...

Eisya dok tgk jer suruh naik tak nak penakut...

Kila, Aisy & Eisya

Eisya... yg belakang tu si kila nangis x puas main lah tu....

Aisy naik halikopter

Kapten Muhammad Farris Irfan




2 comments:

naurah makwa said...

wah..sedap!nak sikit.soup mushroom tu betul2 buat naura tergoda la..

M@L@ said...

ala dik rasa nyer lebih kurang mcm soup mushroom kat pizza jer..kalo teringin g jer lah kat pizza hutt...