Monday, February 16, 2009

Me & Family On Yesterday...

XTVT semalam pkl 10.30pg hubby pegi umah kenduri kawen tolong2 aper yg patut sebab jiran tue buat cara gotong royong...mmg pjg khemah nyer....so saya & anak dok umah....
kemas umah buat breakfat utk aisy & eisya...
Tunggu hubby balik mandi baru pegi kenduri kawen dlm pkl 1.00tghari..
Lepas tu balik umah buat taik mate kami anak beranak..
Sedau2 pkl 4.00ptg.. Biler semua dah bangkit dari tido..Ckp dgn hubby suruh pum kan Pool..
Punyer ler kempas kempis perut hubby menghembuskan angin dr dlm perut..
Mane taknyer kat umah cuma ada pum yg utk tiup belon tu jer..
Kena lah guna angin dlm badan.. dgn usaha gigih hubby akhir nyer berjaya jugak kembungkan pool..
Punyer suker Aisy , Eisya & kila dok berendam dlm tu.. yg kesian nyer anak buahku si kila spai nangis2 sebab blum puas main si ibu nyer dah angkat kila keluar dr pool ..Spai pkl 6.30 trs stop sebab Si Eisya dah mengigil kesejukan mane tak nyer dr pkl 4.30ptg spai 6.30ptg..

Mlm pulak dlm pkl 8.30mlm klr mkn dgn family hubby kat Restoran Tasik Di Shah Alam.. mmg sedap masakan nyer...mane tak nyer kena spai RM700++.. sudah kenyang lps bayo trs blik.. spai kat Klang Jam ler pulak.. spai umah dlm pkl11.45mlm...trs tidoZZZZ...
Kiter tunggu air penuh dulu tau...
Lambat betul ler air nak penuh.. Tak leh tahan lah jom kila kiter berenang2...
Abg.. tunggu lah adik pon nak berenang..

Siap nak tengelam kan kepala lg Si eISYa..

Yeh..Yeh..yeh... dpt bola sorang 1...

Eisya tinggal kiter jer dak kila dah pegi jln...

Abang jom mandi lg..

Tgk abg nak buat kuwak lengtang...

Kakak pon boleh.. tgk nie!!!

Berehat sebentar bersama kit katt..hehehehhee loteh ler tu...

Tgk lah sorang dok sekodeng.. ajak malu.. Lg sorang nangis tak puas mandi...

4 comments:

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

meh ler dtg mandi-manda kt pool adam nieh ;-)

Dikaulah...Cahaya Kehidupan said...

malu lah...

~~ciklinn~~ said...

hahhahahhaah...mesti habiss kecut mencut budak2 ni kan...

Dikaulah...Cahaya Kehidupan said...

mmg jd kecut.. si eisya spai gigil2.. kesejukan...