Wednesday, April 1, 2009

Saya Kena TAG

Kena Tag dgn tuan gambo kat atas nie...

TAG tentang BLOG

1)Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?
Dikaulah..Cahaya Hidupku...
Nape eh..tah lah..rasa sedap disebut & sedap didengar..

2) Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?
http://farrisya.blog.com/
Sambungan 2 nama anak saya Farris & farisya....

3) Apakah 'method' penulisan dalam blog anda?
Macam-macam adaaaaaaa.......

4) Pernah terasa nak hapuskan blog anda? Sebabnya?
Tak Mungkin... Sebabnya SAYANG sgt....Penuh Memori Kami Sekeluarga....

5) Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ini?
Pada pendapat saya lahhhhh.. blog tuan yg tag saya ni ok..menarik... giler2 budak nyer...

6) Senaraikan 5 orang yang akan anda tag.
1- Diana @mama Adam
2- Eza
3-Ida Mayang sari
4-Ciklin
5-Fazayu
6-Kak Ina

5 comments:

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

dah buat dah tag nie kak .. sy di tag oleh syana ;-)

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

uitttt...hiks..
curik gambar...
tak mintak ijin pon..
babab kang...hihihi

bagus2...da siap keje skolah

M@L@ said...

diana - ooo.... yer ker...amik jer lah...

fieza - hehehhehehehe....suker ler..

~~ciklinn~~ said...

haitss kena TAG... huhhuhh

M@L@ said...

lin - buat jgn x buat nanti kena babab...