Wednesday, July 22, 2009

Happy B'day To Nurul Farah Hanani

Ari isnin blik dr keje singgah umah mak nak tgk adik ipau yg baru lps bersalin tu sebenarnyer...
Mane tau biras aku ada plan nak sambut b'day anak dara nyer si Fara kat umah mak...
So langkah kanan ler aku ptg tu dpt mkn pizza , kfc & kek...selalu nyer trs blik umah tak singgah umah mak.....mane tak nyer atas motor dah tido zzzz.....
Ok lah sambung blik cite psl b'day gurl.. anak buah aku thn ni dah masuk 11 thn...dia ni gile2.. kalo part menyanyi bg lah sama dia aper lirik dia leh hafal...best layan pale dgn anak buah aku ni....
Ucapan dr maklang & Alang sekeluarga...
Semoga farah jd anak yg solehah, sek. pandai2, dengar ckp ibu & ayah...

Kek utk b'day Gurl...

Ni lah b'day Gurl...Happy b'day to U....Happy B'day to U...Happy B'day To Farah...

Srh kakak fara yg tiup last2 anak dara aku yg tiup...sabo jer..


B'day Gurl potong kek

Menu ptg tu piza...

& KFC..

4 comments:

ibu_umairah said...

happy besday farah......dapat hadiap dari mama?mest special kan....

E-Marlin said...

Hepi Besday to anak buah Kak Mala... memang nampak macam anak dara dah... hehehhe

mummy aryan syamil said...

tetiba tekak ne cm nk mkn pizza laa ehehhehe

~~ciklinn~~ said...

hepi besday gegirl... semoga pjg umur yer

sedappp nyer pijaaaaaaaaa