Monday, January 19, 2009

Aisy & Eisya ~ Tmn Permainan Giant ~

Hari sabtu dah planing dgn hubby blik keje nak pegi jj outlet nak cari gown utk bufday girl..
Tp last minit bertukar arah, pegi giant sebab adik ipau ckp kat sana gown cantek2..
Biler spai giant tpt yg dituju oleh anak ku taman permainan.. so layan kan jugak lah..
Lps puas main pegi survey baju mmg ada tp tak byk color yg tinggal so pendam kan dulu..
Besok nyer pegi jj jugak pegi tgk mmg ada yg berkenan tp harga nyer pulak yg rasa tak berbaloi..
so pendam kan jugak tgk lah ptg ni blik keje pegi lg survey..
Anak yg nak pkai baju ibu yg pening nak cari...
Anak tak cerewet ibu nyer pulak yg cerewet.. kekkekekekke


Aisy & Eisya at Taman Giant

Anak2 ku yg sihat & pintar..



4 comments:

~~ciklinn~~ said...

amboii seronoknya bersukaria.....

hihhhihih mmg camtu... mak2 yg selalu sibuk2 pasal baju anak...

Dikaulah...Cahaya Kehidupan said...

tu lah cik lin pening kepala selagi tak habis majlis..
ada jer yg tak complete..

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

wah dah carik gown tuk party nie yer .. nanti uplod gmbr k ;-)

Dikaulah...Cahaya Kehidupan said...

ha'ah diana pening pale cari gown atlast dpt jugak..
insyallah nanti akak upload gambo utk tatapan semua