Monday, January 19, 2009

Aku Kena TAG

Aku kena tag dgn kwn yg tak rapat tp mesra..
Dia ni mmg tak de keje kot asyik nak tag org jer..
Oklah Fieza ko dah bg aku amik tak baik org bg kiter tolak..

3 PERKARA TENTANG ORANG YANG TELAH TAG KAMU:
> Dia ni mcm anak cina mate sepet...(kekekkekeke)
> Dah kawen dia ni.. so tak yah ler nak kenen2..
> Dia ni kazen budak ofis aku

3 PERKARA TENTANG SY:
> Anak SULONG
> Isteri Si Fadil

> Ibu Si Aisy & Eisya

Copy badge "2008 cute 3blogger award untuk diletakkan di blog anda.
2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda,tulis sepuluh perkara mengenai orang yang beri award ini.
> Fieza ni baik org nyer..
> Giler2 jugak budak nie..
> Sengal pon jugak..(jgn mare)
> Dah ada anak
> kawen muda (gatai..)
> Suker mkn BAKSO... (kat Giant kekekekeke)
> Senang kena kantoi
> Anak Bongsu..(manja ler konon!!! )
> Suker tersengeh..
> Byk tanyer klau ym dgn dia nie..

FAKTA MENGENAI SAYA:
> Garang..(jgn main2)..
> Makanan fovorite Pizza Hut, Nasi Goreng USA
> Minuman Fovorite Air Buah antara nyer Epal Suam, Carrot Susu Suam & Air Suam...(baik utk jaga suara..supaya merdu sentiasa... )
> Suker Shopping.. ( time penuh saku ) & window shopping ( time poket kosong )
> Suker mkn angin..jln2 ler( angin mane leh mkn kembung nanti!! kwang3x..)
> Gajin mengemas rumah..(mmg rajin saya nie...)
> Suker Fesyen..(ibu vouge.. katakannnn kwang3x...)
> Suker bersolek..
> Suker Color pink , putih & black
> Penyayang...

AUTA MENGENAI SAYA:
> Umah BANGLO 3 Tingkat...ada 15 bilik tido, 10 toilet, Kolam Renang, 5 Ruang tamu yg besar, 1 bilik Surau yg boleh masuk 100 org jemaah, 2 bilik bacaan & 2 dapo...

> 10 Org Gaji ( Bersih umah aku )

> 5 Drive ( Senang aku nak pegi shopping )

> 10 kete ( Antara jenama kete aden ~~~ Mercedez, Toyota Alphard, BMW, Mini cooper & Ferrari )

> Pangkat Datin...( semesti nyer hubby ku Dato )

> Tiap2 bulan pegi round2 the world... habis semua negara aku dah pegi...

HOBI :

> MKN, TIDO , TGK TV & SHOPPING..

4 comments:

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

amboi2...
baekkknye cakap kte byk tanye ek..huhuu..
siap mengutuk lg mataku yg sepet ni...
hahaa...tp tak pe..jawapan yang best...
tenkiu2...

Dikaulah...Cahaya Kehidupan said...

YG ikhlas dr lubok hati aku kekkekekke

[yAN!e][pUTraJAya] said...

tag....jangan tak tag
hehehehehe

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

Dikaulah...Cahaya Kehidupan said...

nak bg keje ni kat dik yanie leh....
tp akak tak bg lah sebab kesian dik yanie tgh sakit kannn...
lain kali yer