Thursday, January 29, 2009

Happy B'day ~ My Loved ~ Suprise!!!!

Utk bln january ni mmg ramai keluarga saya sambut b'day dr 15/1 - 30/1/09 ..Happy B'Day utk semua..
15/1 ~ Eisya
25/1 ~ Aqil (anak buah ku)
26/1 ~ Zika (anak buah ku )
27/1 ~ My Loved Mr.Fadil
28/1 ~ Kila (anak buah ku )

Pada 27/1 ~ Hubby punyer B'day tp masa tu cuma sempat ucap B'day jer tak de pon belikan hadiah
Mana tak nyer masa tu dah berjln ke cameron yg penuh dgn trajedis..
huhhuhuhuhu...(biarlah lupakan jer lah malas nak igat lg..) . So semlm lunch aku ajak budak ofis teman aku pegi beli hadiah utk hubby...
Kali ni aku dpt idea dr ijan buat suprise utk hubby.. mmg menjadi idea bernas si ijan.. nak tau jln cite nyer...
Hadiah tu aku keluarkan dr kotak didlm nyer aku masukan surat kabau, kad b'day & buah limau bg berat..
Masa blik dlm kete aku bg hadiah yg dah siap dibalut cantek tp isi nyer hanya kad & limau itew kad hubby..
Hubby punyer excited so hubby bukak jugak masa dlm kete biler tgk kotak dia dah guess apa yg ada dlm nyer mmg betul aper yg hubby guess tp biarkan hubby tgk sendiri.. biler bukak hubby tercari2 aper hadiah nyer sebab yg ada cuma kad & limau..
Hubby : Abg igatkan kasut..
Saya : Bacalah kad tu dulu & mkn lah limau tu.. org cina kate limau tu Ong..
Hubby : Terima kasih... tlg lah kopek limau tu abg mkn...
Saya : Abg suker tak kad tu?.. tak de aper nak bg tu jer lah yg termampu..(kekekekkee)
Hubby : Suker..

Spai jer umah hubby park kete kat luar so masa tu aku trs masukan hadiah tu dlm beg keje..
Mlm tu kami klr nak pegi mkn hubby klr kan beg keje, hubby heran nape beg berat sgt..
Sebab smlm tak keje so paper tak byk tp beg berat..hubby pon bukak beg terus tersenyum..
Hubby : Awak punyer kerje la ni yer..
Saya : Mane ada... ape tu bang??
Hubby: Kasut.. TQ.. biler masa awak masukan dlm beg saya ni??
Saya : Masa balik td ler abg dah masuk umah dulu..
Hubby : Trs ketawe.. awak ni kannn...




Selamat Ulang tahun kelahiran yg ke....
Semoga abg sihat waalfiat, dimurahkan rezeki & Gembira selalu..
Tiada kata yg dpt ibu ungkap disini semoga hubungan kiter kekal buat selama-lamanyer..
Harap abg terima hadiah yg tak seberapa dr saya... Suprise!!! jgn mare yer bang.. itew idea dr ijan dia ckp
abg selalu kena kan mala so kali biar abg pulak.. have fun kekkekekekke










6 comments:

eza said...

moga fadil sihat selalu dan apa yang dihajati tercapai hendaknya...

Dikaulah...Cahaya Kehidupan said...

TQ eza nanti aku spaikan pada fadil semoga doa ko dimakbulkan amin...

+dat!n iLLiani ariFFin+ said...

akak...semoga bahagia slalu!! xoxo!!

Dikaulah...Cahaya Kehidupan said...

makaceh datin...

[yAN!e][pUTraJAya] said...

tumpang wish...

HAPPY BIRTHDAY...

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

Dikaulah...Cahaya Kehidupan said...

TQ Dik yanie nanti akak spai kan pd hubby akak yer..