Thursday, January 15, 2009

Epy BufDay to Nurul Farisya Irdina

EpY BufDaY tO EiSYa...
Hari ni genap Eisya 2 thn...pejam2 pelik dah pon besau anak ibu...
Ibu & Ayah doakan.....
kesejahteraan dirimu, jd anak yg baik & soleha, dengar kata ibu & ayah..amin...
Utk Eisya kek ptg ni yer SAYANG..
Eisya punyer hadiah nanti ibu belikan yer..
Klau Eisya nak lg byk hadiah Eisya ckp ramai lg nak bg tue..
mak2 sedara ..pak2 sedara.. kwn2 ibu..kwn2 ayah..
Insyallah klau ada rezeki ibu & ayah akan buat majlis kecil-kecilan utk Eisya yer....
Pict. Eisya masa kecik tak byk sgt sebab masa tu blum ada camera lg..
Yg ada ni pon dr camera org lain tu jer kenangan yg ada masa Eisya kecik...
Sepanjang menjaga Eisya dr bb mmg tak byk ragam cuma menangis biler nak susu,
pampers dah penuh dgn bhn buangan (mungkin x selesa)..
Kembung tu mmg jarang lah..
Yg buat ibu pening & risau berat badan susah nak naik..
biler check up mesti kena tanyer asal bb bdn tak naik ni?? tak mkn ker??
Mcm2 vitamin bg tp still mcm tu..
Tp Syukur Alhamdulillah Anak ibu Sentiasa Sihat...


Pict.ni pulak masa umur Eisya dr 1thn hingga nak memcecah 2thn
Time ni dah mula suka ikut aper yg org buat..
& suker berjoget pantang dengar lagu mesti akan joget..
Eisya cpt berckp skrg ni aper jer yg org ckp dia akan ikut..
Lg 1 perangai Eisya dia tak minat bergambo tak mcm abg nyer mmg suker enterprem...
Klau nak tangkap gambo pon ken ikut mood..

6 comments:

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

Happy besday tu eisya..
da besau da anak dara kak mala ni..
semoga menjadi anak yang solehah...
hiks...
mintak ibu hadiah memahal ye nak!..
wakakaka...

~~ciklinn~~ said...

hepi besday eisya..... dah besar kan..sekejap jerk.....

Dikaulah...Cahaya Kehidupan said...

makaceh untie fiza.. nak adiah...

Dikaulah...Cahaya Kehidupan said...

makaceh untie lin..

[yAN!e][pUTraJAya] said...

HAPPY BIRTHDAY FARISYA...
comey2 nyer anak2 akak....

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥


*********************************

Dikaulah...Cahaya Kehidupan said...

tq ucu yanie..