Monday, May 18, 2009

Borong Coklat...

Hari sabtu lps blik keje.. hubby ajak pegi Centro Klang sebab ada jualan murah coklat2..
Mula2 nak pegi naik motor jer biler tgk langit dah mendung patah blik rumah amik kete....
Tp dlm perjalan nak blik umah hujan so kiterorg laki bini berhenti kat kedai mkn dulu...
Dah habis mkn still hujan lg.. spai somi ku order lg mee goreng..tp kongsi2 mkn...
Dlm pkl 2.30 hujan dah renyai2 baru blik rumah..
Kat umah somi ku ajak adik2 dia pegi centro.. dlm pkl3.30ptg kiter org pon pegi....
spai jer sana mmg ramai lah org... kena beratur pjg giler lah..
Tp disebab kan kiter org ada bawak anak diberi keutamaan masuk dulu..
So tak payah beratur... kekekeke...dah lah malas nak citer meh layan....
Kami borong COKLAT...


Hubby tgh beratur..nak pilih coklat...


Tgk nie org dah pilih coklat.. berkotak diorg beli..

Aisy spai senget2 mulut mkn coklat...

Eisya mkn coklat spai penuh mulut...

Npk tak abg yg pkai baju kuning tu tgh jerit panggil org beli...murah2..coklat murah...

Lelong2... abg botak

Kak Nak free coklat leh??

Abg tgk aper tue??

Tgklah ramai nyer org...

Ni adik2 ipau aku tgh memilih coklat...

Padat nyer org mcm ulat taik kekekkeke...semua dok borong... tgk kak tu tgh pilih coklat...

Hah amik ko 1 kotak penuh...spai tak muat amik kotak lg..

Nape kotak Aisy kosong jer sayang...

Ni Coklat yg diborong oleh adik2 ipau kiter..

Ni Coklat yg kami rembat...

7 comments:

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

kak saya yg depan umh pun tak sempat pegiiiiiiiiiiiiiiiiii hu..huuuuuuuu

~~ciklinn~~ said...

mala... linn tka tau pun ada sales coklat.. huhuhuhuh rugi2......lain kali kalu ada sales lagi bgtau yerk...

mummy aryan syamil said...

manyak sedaaaaaaaaaaaap:)

mama tisya said...

sedap nye coklat2 itu..brp $$$ abis borong coklat2 itu...

eryn pn antu coklat...mmg suka sgt..nk2 fil slalu travel sure ada je coklat dr overseas

naurah makwa said...

bestnya..pasni, siang malam ngap coklat jer la..jgn lupa berus gigi..huhu..

M@L@ said...

diana - tu lah akak tgk2 gak mane tau jumper diana kat sana...

lin - tak tau ker.. ok lain kali mala bg tau...

mummy aryan - mmg cedap!!!

eryn - akak beli tak byk kena dlm rm40 jer.. adik2 ipau akak ler yg byk spai rm150..

naurah - ha'ah smlm asyik mkn coklat jer...

Ayu Jaffar said...

mala...kat centro tu memang selalu jual coklat murah... tapi sekali pn tak penah pegi...