Saturday, May 16, 2009

Crocs Shoes For Eisya

Kasut nie panas lg baru spai..
Thanks Ayien..
Cute kasut nie.. saya puas hati...
Cuma nanti nak cari aksesari nak letak kat dpn tu jer...

>>>>>>>>>>>@@@@@@@@@@@@@<<<<<<<<

Ni pulak dah lama dpt...beli online jugak..baju kemaja Aisy & Gaun Eisya


Lenging Eisya

View Front Lenging

View Back Lenging

>>>>>>>>@@@@@@@@@@@@<<<<<<<

Skirt Utk Eisya ni tak beli online.. beli kat Pasaraya Billion murah jer baru 12.00

View front

View Back Skirt

7 comments:

Nurhayati said...

wah comel nye Crocs Eisya..pink karer lagi.. tadi baru je cuci mata kat butik Crocs, ingat nak la beli satu tuk Zara tapi tak muat lagi sikenit ni hihi

virusatu said...

kak..kite pun ader order ngan k.ayien gak..heeheh..tapi tak dapat lg..huhuhu

ar-adawiyah said...

mmg macam tu la...mak mak yang lebih kan...takde pun tak pe tapi puas hati tgk anak2 cantik...eheheh...

M@L@ said...

nurhayati - mmg comei tp besau skit lah..

virusatu - yer ker.. tak lama lg spai ler tu...

adawiyah - tu lah psl yg penting ada.. mak kemudian x per..

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

wahhhhhhhhhhhhhh crocs pinky ..

M@L@ said...

diana - ha'ah pink... tp besau lah dik... nak mintak tukar dgn ayien...tak tau ler ada lg size kecik...

Ayu Jaffar said...

haihh shopping :p

nie nk guna raya ker ?????