Thursday, May 7, 2009

Taman Permainan Bandar Klang

Sabtu lepas bawak anak2 & anak sedara pegi tmn permainan di Klang.. bg yg dok port klang mesti tau..tak tau nak citer aper jom gk gambojer lah...
*
*
*
*
*
************

Taman Permainan Bandar Klang.. tgk ler mcm monyet budk tu dok memanjat..ramai sungguh ptg tu..

Eisya Posing dulu seblom klr kete

Aisy naik tangga nak ke gelongsor

Anak buah ku... Si Nana teman kan Eisya


Abg dulu...

Kakak pulak...

kila pulak...

Eisya..

Aisy yg takut naik tpt tinggi..




Anak buahku Amirol yg kuat menjerit

Family kiterorg jer yg konker jongkang jongkit tu...

anak dara memanjat...


Ada kolam air pancut tp time kiter org dtg tak der pon mungkin rosak kot...



Dah senja kami pon blik.... da..da..di..du..bye...



3 comments:

~~ciklinn~~ said...

mala bila kita nak jumpa nie...dekat jer dah ha.... tapi taman ni kat man ayerk..lakiaku tak pernah bawaklah...

Ayu Jaffar said...

kat mana tu mala...... bole bwk yaya weekend ni :p

M@L@ said...

ciklin - awak dok mane? saya kat suria pendamar...
taman ni kat round the board sblom spai bandar klang..jln ker istana..mesti npk nyer lah tepi jln jer....

ayu - hai ayu...tmn ni jln nak ker istana..tepi jln jer mesti npk..