Tuesday, May 5, 2009

Si Aisy Kena Chicken Pox

Tgk ler muker ,badan tangan Aisy dah kena chicken pox....
hampir seluruh badan dah tumbuh..
punca dr wabak keluarga adik ipau lah nie.. sebab semua anak2 & somi dia kena...
Skrg Aisy pulak kena... nasib Aisy tak demam..
Smlm letak kan ubat sapu punyer ler menangis....
nagis spai jerit sakit..pedih...kesian nyer...
Hubby beli kan air kelapa..sebab org ckp minum air kelapa bagus.. bg bende tu klr habis2...
Biler dah beli susah pulak nak minum...minum sikit jer...
cuba bg aiskrim habis di minum nyer...Aisy2....
mlm td blik umah trs tidozzzzzzz.. nasib tak nangis...
Pg td bangun tgk ada yg dah mula membesar & ada yg baru nak tumbuh...
biasa benda akan baik dlm 2 minggu..
rasa milu tgk bende ni...harap2 cpt ler baik...sian tgk...

Ala cian nyer anak ibu...

bahagian belakang..

Depan

Merah2... besau2 pulak tu...

Tang tangan pon dah klr...

>>>>Yang kelakau nyer lps saya snap gambo.. Si Aisy ckp ibu kat Kotek ada gak Ibu...Gelak Besau Aku...(Aisy2 takkan ler ibu nak letak gambo bird2 Aisy kat blog ibu...)<<<<

4 comments:

aTan and JuLies @ aYu said...

alahai.. sikecil kena chicken pox pulaks.. skang nie musim la... mungkin sebab cuaca panas..
semoga cepat sembuh yeaa..

M@L@ said...

tu lah cuaca panas.. mcm penyakit dtg..
thanks ayu...

Ayu Jaffar said...

mala...

Semoga Aisy cpt sembuh...tapi tak tahan dgn ayt terakhir tu la :p

M@L@ said...

hai ayu.. dah hampir sembuh..dah nak kering..