Friday, March 13, 2009

Bye-bye Lang Tengah...

Dah nak blik..awal2 pg dah bangun kemas baju2 kotor..hubby pulak tlg mandikan anak..
Lps semua dah siap trs bawak turun beg & trs pegi breakfast..sebab senang takyah nak naik2 lg..
Bye2x..PULAU LANG TENGAH... kami akan rindu kecantikan pulau ini dgn air yg biru, pasir putih serta halus... suasana yg damai & org pulau yg peramah amat kami berpuasa hati dgn setiap layanan...
Ni ada sikit pict. masa nak blik tu...


Good Bye.. ~ Pulau Lang Tengah ~

Bergambo beramai2


Jeti yg dlm pembinaan..lain kali kalo dtg takde ler kena redah air laut lg..

Kami sekeluarga..

Ni lah org besar yg seponsor percutian kami TQ Ms.Mandy.. Boss Hubby

Abg ipau ku & anak nyer si Nana..


Yg dpn ni maid boss, baju belang tu biras ku & anak nyer..


Dlm bot kena pakai baju safety ni sebab abg yg bawak bot tu ckp takut polis marine saman nanti, lg pon utk keselamatan takut ler terjadi aper2 nanti....kat baju tu ada siren so si Eisya suker ler dpt tiup..

Bus sudah sedia menunggu kami.. Ni lah bus yg amik & akan bawak kami balik...

Yeh nak blik....

Anak buah ku... Along & Syudah.. tpt duduk kiter org belakang sekali...

Oklah tu jer lah citer percutian kami di PULAU LANG TENGAH.. mmg best tpt ni kalo kowang nak pegi saya suggest pegi lah kesana.. mmg sesuai utk tenangkan pikiran yg kusut masai..kekekekkekeke...chau chin cau....

2 comments:

eza said...

asal si Mandy tu dah mula menampakkan ketembunannyer...kan ker dah kurus pas diet ari tu....sure x jaga makan ler tu....

Dak eisya dah semakin lawo dan cun ler plak aku tengok gambar second last tu...

Dikaulah...Cahaya Kehidupan said...

hati senang ..umah besau, kete besau, ofis pon dah besau.. kekekekkekeke...

dak eisya tu mmg sekrg ni dah pandai nak melawa..