Tuesday, March 3, 2009

Lg D'Tanjung Harapan

Hari kiter org planing nak pegi mkn kat Tanjung Harapan Lg..
Si eza siap ym aku & fara tanyer nak mkn kan ner hari ni sebab katernyer bosan dok ofis.. last2 tpt yg kami pilih Tanjung Harapan, dah pilih tpt nak pikir pulak mkn aper pikir punyer pikir semua pilih Mydin so eza tlg bungkuskan sebab dia klr amik anak blik sek.beli lah sekali...Lps tu eza ckp nak ajak Fazayu sekali so eza call ayu so dia pon on jer.. Masa on the way nak pegi kami amik ayu & trs ke TH . Tp kali ni si ijan tak de dia mc pulok.. ijan ko jgn jelous yer...

Ni lunch kiter semua Mamak Mydin Mariiii !!!!!

Sblom mkn posing jap..baju merah tu hah Fazayu..

Eza & aku tukar2 snap Gambo..1,2,3... Senyum....

Ni lah Fazayu.... malu2 kucing konon..kihkihkih...

Gagak hitam yg dok sekodeng dr jauh mkn kiter org

Dr pokok turun ker tiang besi..

Gagak dah melampau ni dkt lg..ade kena baling dgn seliper aku ni kang!!!!

Pokok tpt kami berteduh utk mkn

3 comments:

Ayu Jaffar said...

baju merah lah mala, hik hik hik bukan pink!

huh, gumuknya kakak baju kaler merah tu :p

Dikaulah...Cahaya Kehidupan said...

yer ker..sorry slh color..hehehhehehe.. nanti mala betul kannn..

[yAN!e][pUTraJAya] said...

bercanda di tepian pantai
hahhahaha

meriah...!

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************