Thursday, March 19, 2009

~ Kami Mkn Tengahari Kat Old Town ~

Lunch hari ni saya & kwn ofis mkn kat Old Town.. Mula nak ajak diorg mkn kat rest.Anjang tp diorg ckp tak nak..So at last kiterorg pilih yg paling dekat & paling setendet..harge pon leh tahan mahai...tak per lah sekali sekala..amikkkk!!!!....
Mesti kowang terliur tgk kami punyer menu...jom terjah....
(Eza aku amik gambo dulu yer.. tgh free ni biau aku update dulu.. Nak bg si Si Fieza tgk.. Fieza jgn jeles yer...kuikuikuikui...)
**********************
************
******
***
*
Sempat lg si Eza snap gambo aku & fara masa nak masuk rest. Old Town..
Welcome to OLD TOWN take your time...

Suasana di dlm restoran x ramai & x der customer pon dok kat kerusi tu sebab diorg lebih suker dok kat sofa yg besau2 tu..lg selesa.. mcm KAMI punyer...

Me & Ijan

Eza & Fara

White Coffee Hot ni si ijan yg order.. pekat... melekat.. ( Ijan abis ler ko mlm ni ko tak leh tido )

Orange Jus Eza Punyer...

Ais Lemon Tea Fara yg Minum


Mee Curry Saya & Fara ~ Sedapp ~
Nasi lemak Ijan yg Punyer
Nasi Rendang Ayam Eza yg Punyer..
Bismillah.. saya mkn dulu yer...
Si Fara tgh sedut mee.. & Si ijan syok betul mkn tunduk semacam..tak nak kasi org kongsi ler tu!!!

*

*

Dah kenyang mkn...K.A.M.I pon BORAK

*

*

Si Ijan buat eksperimen kat copstick ler pulak.. siap jentik2 lg...

Ha'ah lah Ijan tu jenis plastic bkn kayu mcm si Ah Loon punyer..

Kami bincang nak bukak Rest. Black Kopi Pulak...Syer Patner

Counter pembayaran.. Dah mkn Bayo...Bayo sendiri2x.. yer..kekekkekekekeke...

So ari ni mkn lunch kami kena..

>Saya RM10.60 ( Mee Curry + Orange Juice )<

>Fara RM10.60 ( Mee Curry + Ais Leman Tea )<

>Ijan RM10.10 ( Nasi Lemak + White Coffee Hot )<

>Eza RM 13.50 ( Nasi Rendang Ayam + Orange Juice )<

6 comments:

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

amboiiiiii
makan x hengat...
tu bukan tgh bincang nk bukak rest. lg satu
tapi cam tengah bincang pasal nak bayo...
wekekeke

eza said...

woi tak aci.....ko cilok gambar aku yang punya...

ida81 said...

sedapnye mkn..leh order je..siap kan duit je kan...hehe

[S]itie [B]Um [B]Um said...

nk sikit..

++eden|essey++ said...

besh nya mkn kt Old Town yea...ako xpenah try lg....ice blended die sedap tak....hehehe

Dikaulah...Cahaya Kehidupan said...

Fieza - Tu lah mmg x hengat kat ko pon dah mkn baru terngat kuikuikuikui..

Eza - Ko lambat sgt...aku amik ler...hehehheheehe

Ida - tu ler psl kalo x de duit jgn harap nak mkn kat situ..

sitie - dah habis lah...

Eden - ice belended x penah try lg ler..