Tuesday, June 30, 2009

Dinosaur

Yeh3x... Aisy dpt Lucky Draw No.1...
Hadiah nyer Dinosaur...
Dinosaur ni boleh bergerak..kalo dia jln ekor dia goyang2..cute tgk..
ada suara & mate bercahaya.. mcm hidup biler tgk...
Punyer ler suker Si Aisy...
Lucky Draw ni sempena Hari Jadi anak buahku Si Umai & Hanan...
Abg Ipau buat Lucky Draw utk anak2 buahnyer.....
Utk tetamu pon ada...ada dpt jam ben-10, ada yg dpt brg2 stationery...
Ada gambo tp tak dpt lg dr birasku.. lbt benau nak mintak dia transfer kat aden....



Dinosaur Aisy yg Punyer!!!! hehehhehe....
Yer2... dok tekan2 remote tetibe dinosaur tu bergerak teperanjat..geli hati hahhaha...

Tgk pale dinosaur dah senget...
Eisya tgh tido trs terbangun dengau bunyi Dinosaur mengaummm....


Tgk ler main mcm ni pon boleh...


Ayah tgk Ekor Dinosaur bergerak2...

Bye Dinosaur nak BALIK!!!....

11 comments:

shiemz said...

Wah..besaunyer dinosaur tue? aunty takutnyer.... jgn gelek2 ngah malam dah ler... heheh:D

M@L@ said...

shiemz - hahahha.. kalo tgh mlm dok gelek2 tu mesti beteri tak off tue..hehehehe

ijan@2 aka ummihakimi said...

kak malam nak saya BOCORKAN rahsia ker????

Nurhayati said...

dinosaur robot.. interesting!! =)

E-Marlin said...

pnah nampak dinosaur ni....
memula dulu ingta nk beli utk ashraf...tetapi anak bujang ku itu penakut hahahaha..... kereta remote control pn dia takut hehehe..

[yAN!e][pUTraJAya] said...

kak...
nak dinasor kaler pink ado?

hehhehe

M@L@ said...

ijan - hahhaha eja nama pon salah.. nak bocor rahsia bocor ler.. yg penting dah dpt..hehhehe...

nurhayati - mmg ineresting anak suker sakan..

e-marlin - yer ker takut anak x per beli yg kecik2 dulu.. lama2 nanti berani ler tu...

yanie - yg pink x de kalo nak jugak nanti akak cat kan..hahahaha

Ayu Jaffar said...

beso ekk mala....

nie bukan budak suka main, mak budak pun nak tumpang sekali :p

M@L@ said...

ayu - ha'ah beso..nak main ker meh ler dtg umah main dgn aisy..kekkeke

en_me said...

mesti mahal gilerr teww.. tp org tengah gilerr transformer lar nih.. ihihi

DaliaLiyana said...

seronok tgk...b a gud mom ya...:)