Monday, June 1, 2009

Pesta Mkn2 D'Kompleks Pandamaran

XTVT kami anak beranak masa hari sabtu lps blik keje...
Trs pegi ke kompleks Pandamaran..
Ada pesta Makan2 (tp kena beli bknnyer free K...)
& Mcm2 jualan ....
Tujuan kesana hubby nak betolkan motor kecik Aisy...
Sementara menunggu motor digodek2...
So saya & Eisya pegi jln2 cuci mate...
Masa tu jumpa lah perniaga online si Zu http://stylobubble.blogspot.com/ mmg peramah...
Sempat jugak rembat lenging & skirt utk Eisya...lupa lak nak bergambo dgn si Zu...
oK lah jom layan...


Kedai motor kecik siap ada jual baju motor sekali

Koleksi topi kaledar & sarung tgn utk disewa.. 3 kali pusingan RM10

Ni ler motor kecik Aisy dah tak leh start..


Tuan punyer motor...


Si Aisy tekun betul tgk Uncle makenik tu betul kan..

Dah togel

Hubby pon sama dok tekun menengok..


Eisya yg keleihan...aper lg zzzzzzzzz... ada angin lg lah syok tido...

Lapo beli char kuew teow...(sempat snap lg..abg tu x perasan..hehhehe)

Kehausan..kiter minum dulu..

Anak Abg makenik tu tgh bawak motor...nak bg promote kat org2 yg dtg...ramai gak yg dtg sewa...


Jgn x p'caya yg naik tu budak gurl..baru darjah 5..mmg steady..anak abg makenik tue..



Aisy sempat posing dgn moto kecik...tuan kedai punyer..


Mcm2 gaya dibuatnyer...siap suruh tangkap gambo dia buat aksi baring...sabo jer...

***Nantikan next entry...nak tau aper kami anak beranak buat???... selalu ler jengok sini yer!!!kekeekkeke***


3 comments:

naurah makwa said...

wah..comeynya motor tuh..boleh tahan gak anak akak ni...selalu masuk game ker?

M@L@ said...

x der lah dik.. dok main kat area kwsn rumah jer...tp bkn dia yg bawak ayah nyer yg bawak..hehehehehe

Ayu Jaffar said...

masa pesta mkn2 nie sy kt perak... hu huh kalo tak bole jumpa...