Thursday, June 18, 2009

Shopping Baju Raya...

Eeeee.. dah lama tak update..dah berabuk umah ku....bukan aper tgh bz layan 1 laman web ni..syok BAI!!!...nanti saya citer kan uolls....
Rindulah kat uolls semua...
Oleh sebab dok bz layan 1 web ni... spai malas nak update blog...pg ni rasa rajin pulok.. citer nyer begini saya pendek kannn!!!!....2 minggu lps saya pegi beli baju raya utk tahun ni kat Gulatis dah pegi tempah pon...blom pose dah beli hehehhehe....bkn aper senang dah tak yah pikir dah...sempat singgah kat SOGO masa tu tgh sale 7o% baju2 brand POLO aper lg rembat ler utk anak...dah lapo g mkn kat insaf.. mmg insaf lps mkn... harge nyer leh tahan mahai...

Baju raya tahun ni tema color Hijau..yg kosong utk hubby & Aisy ..yg bunger2 tu utk saya & eisya

Polo House utk Eisya

Polo House Utk Aisy

Nasi berayani & ayam goreng saya punyer, hubby nyer ayam kurma x sempat nak snap dah di belasah..

Jom mkn...dah lapo...

Eisya yg tak lapo..cuma mkn keropok pepedem jer..


3 comments:

Gieyana said...

Owhhh...dh shopping bj raya yer...kita nie jer belum lg..tgh pikir n tema kaler apa...hehehe

Nurhayati said...

aduh dah beli kain dan baju raya yer.. bestnyer.. cantik2 semua. yati je tak beli2 lagi nih..huhuhu

E-Marlin said...

alamak kak, tahun ni samala tema kita-HIJAU. saya pun beli kat gulatis gak.... ada happy hour lagi hehehe..

alahai ruginya x tgk sale polo tu... ada masuk sogo, ingtkan polo bawah tu utk dewasa, so x jengukla...alahai rugi btul....